Internet de mare viteza direct la dvs acasa

Utilizand tehnologia prin satelit, Tooway™ pune la dispozitie acces la internet direct de acasa.

De 150 de ori mai rapida decat conexiunea traditionala dial-up, cu o calitate a serviciilor comparabila cu ADSL2, Tooway este un serviciu de banda larga pentru toate nevoile, fie ca este vorba de navigare pe internet, corespondenta, descarcare de muzica sau vizionare de videoclipuri.

Cu viteze de pana la 18Mbps la descarcare si 6Mbps la urcare, nu veti avea frustrari in a astepta pentru ca informatia sa apara pe ecran.Tooway™ va ofera cea mai buna experienta ca utilizator cu ajutorul tehnologiei de varf din modem.

Pachete pentru orice buget

Tooway™ pune la dispozitie abonamente incepand de la doar 1 Euro pe zi, pentru un serviciu de 150 de ori mai rapid decat traditionalul dial-up, la calitatea unei conexiuni ADSL2 si la preturi comparabile ca in cazul conexiunii ADSL.

Fie ca doriti internet pentru nevoi personale, pentru familie sau la serviciu, exista un pachet potrivit pentru dvs la preturi fixe competitive. Tooway™ ofera de asemenea servicii anexe ca televiziune multi-channel (canale multiple) prin intermediul aceleasi antene, telefonie prin internet folosind tehnologia VoIP si retea wireless pentru acces la internet de oriunde din perimetrul casei fara sa fie nevoie de cabluri.

Simplitate

Doar conectati modemul la computer. Mai simplu de atat nu se poate.Se instaleaza o antena de satelit in exteriorul casei.Puteti face asta in regie proprie sau contracta un instalator autorizat.

Apoi conectati modemul la computer si gata.Nu este nevoie de conexiune telefonica si se poate accesa internetul imediat.

Acoperire

Serviciul Tooway™ este accesibil oricui in Europa si bazinul mediteranean, la aceeasi calitate indiferent oriunde v-ati afla.

Daca locuiti in zona rurala, nu va mai fi nevoie sa platiti racordari scumpe de la locuinta dvs catre o retea existenta sau sa asteptati instalarea unei retele in zona. Pentru ca Tooway™ se livreaza direct la dvs acasa, prin satelit, si serviciul este functional imediat.