Serviciul ToowayTM ofera viteze de download de pana la 20 Mbps si de upload de pana la 6 Mbps.
Pentru detalii viziteaza sectiunea Pachete ToowayTM.

Instalarea este recomandat sa fie facuta de echipele de montaj special pregatite pentru aceasta, echipe ale distribuitorului ToowayTM .
Cu toate acestea, puteti sa faceti montajul dvs. urmand instructiunile de asamblare precum si cele de localizare a satelitului. O atentie deosebita trebuie avuta la partea de localizare care trebuie facuta cu mare acuratete.

Serviciul de broadband Tooway are un pret apropiat de solutiile existente pe piata datorita tehnologiilor utilizate , echipamentului si satelitilor deja operationali.
Preturile si serviciile asociate se gasesc in sectiunea Pachete ToowayTM.

Nu aveti nevoie de cabluri sau de linie telefonica pentru a beneficia de internet broadband de la Tooway

Nu sunt cerinte speciale. Orice computer care ruleaza sub un sistem de operare cunoscut (MAC, Windows or Linux OS) prevazut cu o interfata de retea (10/100 Mbps) poate fi conectat la internet prin serviciul Tooway . De asemenea este important de stiut ca nu este necesar niciun alt echipament hardware sau software.

Da, tot ce trebuie sa faceti este sa interconectati un router IP (se achizitioneaza separat) intre reteaua ta locala si modemul primit odata cu echipamentul Tooway.

Da, o retea wireless poate fi disponibila impreuna cu serviciul ToowayTM la un cost rezonabil. Ca si optiune orice router WI-FI (se achizitioneaza separat) poate fi conectat la modemul ToowayTM.

Serviciul ToowayTM ofera in tarile din Europa acces la programe TV prin instalarea unui echipament suplimentar pe antena.
Pot fi receptionate atat programe tv gratuite cat si canale tv cu plata. Important! Receptionarea programelor tv nu scade viteza de acces la internet.
De asemenea serviciul ToowayTM suporta telefonie prin internet VoIP (Voice over Internet Protocol).
In viitorul apropiat aceste servicii vor fi disponibile si in Romania. Vreau sa fiu informat.

In principiu da. Nu este recomandat sa se joace asa numitele ” first-person shooter” datorita timpului mare de raspuns ( ping) de aproximativ 600 – 650 ms.

ToowayTM este un serviciu bidirectional de mare viteza prin satelit pentru accesul la Internet. Bidirectional inseamna ca receptia si emisia se fac direct prin satelit, prin urmare nu este nevoie de cabluri sau linii telefonice.

Este nevoie de o antena si de un modem. Ele sunt furnizate de distribuitorul local odata cu semnarea contractului de servicii. Nu este nevoie de niciun alt echipament sau software pentru a beneficia de acces la internet prin ToowayTM.

In cazul unei ploi abundente aceasta poate constitui o potentiala bariera pentru o buna legatura cu sistemele satelit din banda Ka.
Un astfel de fenomen meteorologic poate duce la reducerea semnalului si are un impact major in furnizarea unui serviciu internet de mare viteza la un standard ridicat de Bath Toys calitate.
Cu toate acestea, ToowayTM are un sistem automat de adaptare la vreme rea si folosind solutii de tipul codare adaptiva a datelor depaseste eventualele intreruperi, optimizand banda de folosire a satelitului.
Acest lucru ii confera retelei ToowayTM o stabilitate ridicata in comparatie cu alte servicii similare de servicii prin satelit din Europa.

ToowayTM opereaza in banda Ka- band prin satelitul Eutelsat’s KA-SAT. KA-SAT este localizat la 9°East, in apropierea grupului de sateliti HotbirdTM .

Satelitii de radio transmisie opereaza in principal in banda Ku-band care au beneficiu de a oferi a acoperire geografica mare. Banda Ka, banda care a inceput sa fie data in exploatare deasupra Europei are alte avantaje:

O latime mai mare din banda Ka este alocata fiecarui satelit de catre ITU (1 GHz pe slot orbital)
Pentru comunicatii in dublu sens tehnologia raza-punct permite refolosirea extensiva a frecventei permitand costuri reduse cu folosirea spectrului de frecvente
Frecventa ridicata de banda Ka permite folosirea unei antene cu dimensiuni reduse de catre clienti

Platorma este localizata in orasul Torino (Italia), teleparcul Sky Park. Compania Sky logic opereaza aceasta platforma. Compania Skylogic este detinuta de compania franceza Eutelsat. O echipa dedicata de specialisti lucreaza pe aceasta platforma pentru a putea oferi un standard ridicat de servicii si grad inalt de disponibilitate a solutiilor de acces la internet. Mai multe informatii puteti gasi pe www.skylogic.com