Cum functioneaza?

Tooway™ este o solutie bidirectionala prin satelit ce ofera acces la internet de oriunde din Europa si bazinul mediteranean. Antena exterioara, usor de instalat, conecteaza computerul sau reteaua dvs direct la internet prin satelit, fara ajutorul unei linii telefonice.
cum-functioneaza
instalare

Instalare

1.Contactati operatorul Tooway local si alegeti cea mai buna varianta functie de nevoile dvs.

2.Montati echipamentul de receptie, cu sau fara ajutorul instalatorului.
3.Conectati computerul sau reteaua la modemul Tooway si… bucurati-va de acces la internet.

Tooway este ecologic

Comunicatiile prin satelit sunt probabil cele mai ecologice din prezent si singura modalitate prin care se pot acoperi zone izolate cu conectivitate de mare viteza fara necesitatea instalarii unor linii costisitoare sau infrastructuri terestre complexe.

Spre deosebire de alte tehnologii de comunicatii care necesita lucrari civile de energie, un singur satelit consuma foarte putin combustibil sau chiar deloc pentru a servi continente intregi.

Transmisiile prin satelit functioneaza 100% pe energie solara si intreaga procedura de lansare a satelitului , folosind motoare cu hydrogen, genereaza o cantitate de CO2 cat o calatorie de pe o coasta a SUA pe cealalta cu un Boeing 747!

Volum suplimentar

Tooway ofera acces la internet de mare viteza oricui, oriunde.Totusi, in acest tip de retea, latimea de banda se imparte intre consumatori.

Pentru a asigura clientilor experienta accesului la internet de mare viteza, serviciul Tooway dispune de o optiune de control a utilizarii excesive.

Aceasta optiune este denumita Volum Suplimentar si a aparut din nevoia de a asigura clientilor obisnuiti conexiunea la standarde inalte chiar daca unii clienti depasesc volumul.

Clientilor excesivi li se limiteaza viteza in momentul in care ating un prag al volumului de transfer de date.

Limita de volum depinde de pachetul de servicii la care clientul s-a abonat.

Cu toate acestea, in momentul in care aveti nevoie de volum suplimentar, serviciul Tooway va ofera oportunitatea de a cumpara mai multa capacitate de volum.

Profile utilizatori

Pentru ca nevoile fiecaruia sunt unice, Tooway nu vine ca un serviciu de banda larga de tipul „unul pentru toti”. Noi credem posibilitatea de alege si de a va oferi solutii de acces la internet potrivite si la preturi rezonabile.

Serviciul Tooway este valabil sub forma a cinci pachete convenabile functie de cantitatea de informatie de descarcare de care aveti nevoie. Serviciul Tooway pune la dispozitie viteze de pana la 10Mbps la descarcare si 4Mbps la urcare.

Utilizare usoara spre medie

Pentru conexiune acasa, pentru navigare si corespondenta cu familia si prietenii.

Volumul lunar estimat este de 4GB, suficient pentru:

-180 ore de navigare
-20 videoclipuri
-60 melodii .mp3
-60 fotografii
-250 documente
-1 film descarcat
-2500 emailuri

Utilizare frecventa

Pentru navigare pe internet de acasa, trimitere de mailuri, vizionare de videoclipuri pe Youtube si schimb de fotografii/documente.

Volumul lunar estimat este de 8GB, suficient pentru:

-300 ore de navigare
-25 videoclipuri
-100 melodii .mp3
-150 fotografii
-500 documente
-4 filme descarcate
-5000 emailuri.

Utilizare foarte intensa

Aveți nevoie de o rețea puternică pentru a conecta 2-3 computere pentru uz profesional și aveți nevoie de o conectivitate bună pentru multe e-mail-uri mari.

Volumul lunar estimate este de 25GB, suficient pentru:

-720 ore de navigare
-100 videoclipuri
-150 melodii
-400 fotografii
-1000 documente
-15 filme
-10000 emailuri.

Utilizare intensa

Pentru un profesionist care are nevoie de o buna conectivitate in desfasurarea activitatii , schimb de documente si emailuri sau pentru cineva care doreste o retea puternica pentru acasa.

Volumul lunar estimat este de 13GB, suficient pentru:

-540 ore de navigare
-40 videoclipuri
-120 melodii
-250 fotografii
-800 documente
-6 filme descarcate
-8000 emailuri